Fotona Laser

Laserul Fotona Er:YAG are ca principala caracteristica efectul fototermal patentat (“Smooth- Mode”), non ablativ, stimuland formarea colagenului si sinteza de noi fibre de colagen in mucoasa tesutului vaginal, spre deosebire de laserele cu CO2 care au efect ablativ (arderea si distrugerea colagenului din tesutul vaginal) Smooth Mode transmite energia optica a laserului Er:YAG, in pulsatii scurte, optim distantate, special create sa previna ridicarea temperaturii la suprafata si sa obtina caldura omogena in cateva sute de microni in stratul superficial al mucoasei vaginale, intr-un mod non ablativ, fara nici o sangerare si cu un control strict al temperaturii, care elimina riscul necrozarii tesutului ca in laserele ablative cu tehnologie CO2.

Efectul final al tratamentului fototermal (Smooth-Mode) Er:YAG este atat remodelarea fibrelor de colagen cat si neocolageneza (producerea de noi fibre de colagen).

 

Alege perfectiunea!

Performanta de top, cele mai bune lasere din lume!

 

Suferi de modificari ale partii intime de care nu ai avut curajul sa vorbesti cu nimeni?

 

Ti-ai imaginat vreodata ca da, poti sa beneficiezi si tu de tratemente recolutionare care vor aduce cuvantul “satisfactie” in viata ta? Ti-e frica de procedeele invechite si fara rezultat? Cum ar fi ca toate neplacerile tale intime sa dispara in jumatate de ora? Pentru ca da, atat dureaza tratamentul laser prin care o sa iti imbunatatesti viata! Singurele tratamente non chirugicale care fac diferenta in viata ta!

 

Inovatie mondiala de ultima actualitate acum prezenta si in Romania!

Intreaba-ti ginecologul – sigur iti poate oferi aceste tratamente!

Lasere dezvoltate de Fotona, leader mondial in domeniul laserelor in ginecologie, sunt singura modalitate prin care poti beneficia de confortul si siguranta tratamentelor fototermale Intimalase si Incontilase pentru o viata superior mai buna.

 

Pentru imbunatatirea vietii sexuale, pentru redobandirea parametrilor fiziologici optimi, ai canalului vaginal alege procedura Intimalase, metoda laser bazata pe lumina fototermala.

 

Pentru a scapa de stresul si povara sociala a incontinentei urinare, allege tratamentul revolutionar, non invaziv si sigur, pe care ti-l ofera Incontilase, noua procedura laser bazata pe lumina fototermala.

 

Pentru a uita de neplacerile menopauzei, alege reintinerirea vaginala bazata pe tratamentul cu efect fototermal, pe care ti-l ofera Renovalase.

 

 

     Pagina de Facebook

     Fotona Laser