IntimaLase

Pentru un viitor sigur al cuplului – alegeți INTIMALASE!

 

IntimaLase - în scop profilactic (prevenție) si terapeutic (tratament) al sindromului de relaxare vaginală, singura procedură recomandată de LAHA, exclusiv prin tratamentul laser FOTONA Er:YAG.

 

Ce este IntimaLaseTM?

 • Soluția impotriva sindromului de relaxare vaginală, bazată pe strâmtorarea fototermală cu laser a canalului vaginal;
 • Procedură laser non invazivă (Fotona Smooth);
 • Procedură fără incizie, fără cicatrici, fără arsuri;
 • Fara anestezie;
 • Efectul procedurii este imediat;
 • Durata procedurii: max 30 min ( walk-in, walk-out);
 • Fare efecte secundare si fara contraindicatii;
 • Studiile clinice arata ca Intimalase este cea mai eficienta si sigura procedura pentru pacienta.

 

Indicatia pentru Intimalase este sindromul de relaxare vaginala , care consta in pierderea structurii normale a canalului vaginal. Acest proces este asociat cu modificarea structurii canalului vaginal datorita : procesului natural de imbatranire, cauze genetice, cauze metabolice, alimentatie, obezitate,fumat,sarcina si nasterea atat naturala cat si prin operatie cezariana.

 

In cadrul sindromului de relaxare vaginala, musculatura vaginului isi pierde elasticitatea, tonusul, contractilitatea, pierzandu-si functionalitatea fiziologica optima.

 

“Relaxarea vaginala” are un rol dramatic in scaderea placerii in timpul actului sexual, datorita cresterii diametrelor canalului vaginal.

 

                            Fig. 1 Relaxare vaginala / vagin normal

 

Cum actioneaza Intimalase?

Intimalase inlocuieste toate tratamentele traditionale realizate pana acum pe cale chirugicala (perioneoplastie). Dezavantajele procedurii chirugicale (perineoplastie) sunt: incizie, pierderea de tesut vaginal, sangerare, dispareunie (durere la contact sexual), durere postoperatorie si refacerea postoperatorie de minim 6 saptamani.

Procedura “Intimalase”cu laser FOTONA Er:YAG permite tratarea fara contraindicatii a pacientelor si patalogiilor care pana in acest moment nu au putut fi tratate decat pe cale chirurgicala.

Tratamentul Intimalase este bazat pe efectele laserului FOTONA Er:YAG in tesutul vaginal, stimuland remodelarea colagenului si sinteza de noi fibre de colagen (neocolageneza).
Rezultatul final al neocolagenezei este stramtorarea (ingustarea) canalului vaginal cu o medie intre 1,2 – 1,9 cm in diametru.

                Fig. 2 Inainte de procedura / Dupa procedura cu IntimaLase

 

Dupa o singura procedura Intimalase, studiile clinice au aratat, stramtarea vaginului, ducand la o mai mare satisfactie sexuala si imbunatatind semnificativ calitatea vietii pacientelor.

 

De ce Intimalase?

 

Datorita urmatoarelor rezultate clinice de exceptie:

 • 95% din paciente au raportat ingustarea semnificativa a vaginului aducandu-l la parametri optimi fiziologici cu procedura Intimalase;
 • Media stramtorarii diametrelor vaginului dupa procedura Intimalase este de 17 % ( 1,6 cm);
 • 97% din paciente au raportat o crestere semnificativa a satisafactiei actului sexual;
 • 60% au raportat intensificarea orgasmelor in timpul actului sexual;
 • 96% din parteneri au declarat diferente majore in calitatea si placerea in timpul actului sexual dupa procedura Intimalase.

 

Intimalase este cea mai sigura si eficienta procedura pentru imbunatatirea calitatii vietii femeilor, garantand satisfactie indiferent de varsta.